Barion Pixel

Derma J

A Derma J elkötelezett amellett, hogy biztonságos és optimális bőrápolási rendszert tudjon nyújtani bőrgyógyászok által, az Ön egészséges bőre érdekében.
A Derma J egy kozmetikai márka, amely bőrgyógyászok által lett kifejlesztve.
Hipoallergén és biztonságos termékeket kínálnak és elkötelezettek az egészséges és gyönyörű bőr iránt. “Ahelyett, hogy random, nem ismert és ellenőrzött összetevőket használnának, mi az általunk felfedezett, ismert, és mindennapi perspektívából, alaposan megvizsgált összetevőket használjuk.” Újra egészségessé tenni az egyszer már megsérült vagy meggyengült bőrt bonyolult és kihívásokkal teli, csak úgy, mint elutazni egy ismeretlen és messzi helyre. Ennek ellenére ne aggódjon! A Derma J bőrgyógyászai, akik a bőrkutatásra specializálódtak, segítik Önt a leggyorsabb és jó irány megtalálásában. A Derma J segít életre kelteni a bőrt gondosan összeválogatott és biztonságos összetevőkkel.
A Derma J termékeket többek között azért fejlesztették ki, hogy az esztétikai beavatkozások és kozmetikai kezelések után megnyugtassa a bőrt. A Derma J nem csak azonnali javulást biztosít a kozmetikai kezelések után, hanem látható változásokat is ígér a rendszeres napi használat során. A termékek peptideket tartalmaznak, melyek stimulálják és termelik a kollagént a bőrben, ez elősegíti a bőr regenerációját és rugalmasságát. A Derma J- az Ön egyéni bőrgyógyásza – napról napra fiatalabb és egészségesebb bőrt ígér az Ön számára.  A termékek mind klinikai mind pedig otthoni használatra is alkalmasak.
A Pepastin termékek intenzív bőrnyugtató és erős fiatalító hatással rendelkeznek. Mindegyik termék tartalmazza az összes jótékony peptidet.

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár