FARM STAY

A dél-koreai bőrápoló kozmetikumok egyik fiatal gyártója, amely méltó helyet nyerjt a kiváló minőségű és igényes kozmetikumok gyártásában világszerte.

A Brand FarmStay-t 2008-ban alapították, mottója a „Szépség és élet neve”. A fordításban a FarmStay márkanév “mezőgazdasági élet” -ként fordítható le. A márka fő alapelve, hogy a kozmetikumok természetes és növényi összetevőkre épülnek, mint például tej, méz, csiga mucin, aloe, gyümölcs- és zöldségkivonatok.

A FarmStay saját kutató laboratóriummal rendelkezik, amelyben a kozmetikumok képleteit fejlesztik és tesztelik a biztonság és a hatékonyság érdekében. Ilyen viszonylag rövid idő alatt a FarmStay márka számos vásárló elismerését és bizalmát tudta elnyerni Koreán kívül is. A siker nagyrészt a megfizethető ár- és innovatív gyártási technológiáknak köszönhető. A márka évente új piacokat nyer, a vállalat termékei a világ egyik legkedveltebb termékei.

A kozmetikai termékek létrehozására szolgáló márka csak természetes anyagokat használ. Néhány sorozat gyártásához használt fő összetevő a csiga mucin. Rendelkezésre állnak továbbá a bogyók, gyümölcsök, növényi őssejtek kivonatai (szőlő őssejt),  hialuronsav, adenozin, niacinamid. A márka minden termékét könnyű textúra, gyors abszorpció, zsíros film hiánya jellemzi.

A Brand Farm Stay elsősorban az öregedésgátló és hidratáló készítmények  előállítására specializálódott, melyek természetes alapanyagokból származnak, és a bőrnek fiatalos, egészséges megjelenést biztosítanak. A vállalat választéka teljes mértékben kielégíti azon nők igényeit, akik úgy döntenek, hogy a 10 lépéses arcápolási rutin lépéseit kívánják alkalmazni. A cég kínálatában megtalálhatók a tisztítószerek, a szérumok, a maszkok, hatékonyak az otthoni hámlásra szánt termékei, kitünőek a tápláló arckrémei. Remek kéz-, és lábápoló készítményeik lágyítják a bőrt, védőréteget hoznak létre, így védenek a káros környezeti tényezőktől és az UV-sugárzástól.

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

Cart