Barion Pixel

I'm Sorry for My Skin

screenshoteasy (3)

Bőrápolásra, arcmaszkok gyártására és forgalmazására specializálódott koreai kozmetikai cég.

Az  I’m Sorry for My Skin alaposabban szemügyre veszi mindennapjaidat. Kávé, cigaretta, sör, desszert minden nap velünk van, hogy túléljük a napot. Tudod, hogy ezek ártalmasak a bőrödre, de nem tudod elkerülni őket. Ezért nem hagyhatod figyelmen kívül a bőröd által érzett stresszt!

A márka az irritált és fáradt bőrt veszi célba, amelyet a napi koffein-, alkohol- és cukorfogyasztás, valamint külső agresszorok károsítanak nap mint nap. Speciális bőrápoló formulákat fejlesztett ki a különböző állapotok kezelésére. 

Számos kiváló termék megtalálható e márkán belül. Mi úgy próbáltuk összeválogatni őket, hogy minden ember megtalálja a maga termékét és elégedett legyen. Ennek érdekében megtalálhatóak termékek, melyek száraz és érzékeny bőrre vannak, olajos bőrre valamint irritált bőrre.
Az összes termék az AMF (Artificial Moisturizing Factor) technológiával készült. Ennek segítségével a hatóanyagok mélyen hatolnak a bőrbe, ezáltal jobban kifejtik a hatásukat és akár 120 órán keresztül érezhetjük azt.

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár