INNISFREE

Az Innisfree 2000-ben indult, és 2015-ben Koreában minden kategóriában a legjobban értékesített szépségmárka lett az eladott mennyiség tekintetében. Az Innisfree zöld hangulatú, a Jeju-szigethez való csatlakozásával (ahol Amore Pacific zöld teafarmokkal rendelkezik) és természetes összetevőinek használatával.

Az Innisfree-nél 900 különböző terméket vásárolhatsz a bőrápolóktól a sminkig és az otthoni illatokig.

Az Innisfree egy természetes márka, amely megosztja a természeti előnyöket az egészséges szépség elérésehez.

Az Innisfree megbízhatóbb  “természetes” termékeket állít elő az Amore Pacific K + F központjában, a 
legnagyobb koreai kozmetikai kutatóintézetben , a Jeju-sziget tiszta összetevőivel.

A legtisztább természetes alapanyagok megtalálására való törekvés alapján alapított Innisfree az első All-Natural Brand Koreában. Sok olyan összetevő, mint a zöld tea, a vulkáni agyag és a kamélia, származik Jeju-szigetről, egy koreai vulkáni szigetről. 2003 óta az Innisfree számos környezetvédelmi kampányt indított az újrahasznosítás és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében. 

Megfizethető árú, rendkívül hatékony,  és természetes termékeivel rengeteg rajongója van az egész világon.

Nyeranyagainak beszerzését a “tisztességes kereskedelem” keretein belül végzi. A Camellia vonal termékei közvetlenül megvásárolt, friss és tiszta kaméliai szirmokból és levelekből származnak, amelyeket a  Jeju-i Dong-Baek  és a Jeju Bija faluban élő asszonyok gyűjtenek össze. A helyi lakosságnak munkát biztosítva hozzájárul a közösség fejlődéséhez, a természet védelmének figyelembe vételével. 

Az Innisfree sok erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy megmentse a földet,jövedelmének több mint 3% -át adományozza a Környezetvédelmi Minisztérium által hitelesített természetes- és zöldpiacnak. A közelmúltban számos fát ültetett Belső-Mongólia egyes részein, hogy megakadályozza a sárga por általi környezetszennyezést. 

Termékeinek csomagolását is  kizárólag természetbarát anyagokból állítja elő, rendszeresen lehetőséget ad a kiürült flakonok visszavételére, ezáltal támogatva az újrafelhasználást.

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

Cart