Barion Pixel

KLAIRS

A Klairs 2009-ben lépett piacra egy kis bőrápoló márkaként. Termékpalettája azóta jelentősen bövült, jelenleg több, mint 20 féle terméket forgalmaz.

Sok bőrápoló márkával szemben a Klairs talált egy piaci rést a kiváló minöségű termékkínálatban, mellyel az érzékeny bőrrel rendelkező vevők igényeit tuja kielégíteni.

A márka büszke arra, hogy csak olyan összetevőket használ, amelyek nem irritálják a bőrt. Itt nem találunk kemény vegyszereket – a termékek nem tartalmaznak színezéket, parabént, alkoholt és mesterséges illatanyagokat. A márka értékeli a környezetet, ezért minden terméke csak természetes összetevőket tartalmaz.

Egyszerű, de elég

A  Klairs teljes mértékben magában foglalja az egyszerűséget és visszatér az alapokhoz. A márka termékei biztosítják a szükséges bőrápoló eszközöket, a tisztítástól és a hidratálástól a fényesítésig és az öregedés elleni védelemig. A csomagolásra nem fordít különösebben figyelmet, inkább a tartalmára! 

Alapvető, de hatásos

A Klairs rengeteg időt szentel az egyszerű, mégis hatékony termékek létrehozásához. Azonban nem létezik olyan  titkos összetevő, amely azonnali eredményeket nyújt. A márka termékeinek rendszeres használatával az emberek elvárják, hogy a bőrük hosszú távon egészségesebb legyen. Ha a fő bőrproblémád egy unalmas és egyenetlen bőrszín, akkor a  Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop C vitamin tartalmával  csodákat tehet a bőrőddel. 

Enyhe, mégis erős

A Klairs termékei erőteljes hatással rendelkeznek, például javítják a bőr rugalmasságát és megnyugtatják az irritált bőrt. A termékek azonban úgy vannak kialakítva, hogy gyengédek legyenek az érzékeny bőrre, és a márka mindig új  nyersanyagokat és új összetevőket keres, hogy fenntartsa ezt az egyensúlyt a hatékonyság és a szelídség között.

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár