MAMONDE

Koreai kozmetikai márka, melyet 1991-ben hozott létre az Amore Pacific, Dél-Korea egyik legnagyobb kozmetikai vállalata (többek között hozzájuk tartozik az Innisfree, az Etude House és a Laneige is). A márka neve francia eredetű, jelentése ‘az én világom’. Kínálatában számos bőrápolási és sminkterméket találunk. Termékeik gyakori összetevői a különféle virágok, mint például a lótusz, jázmin és kamélia.

Az Amorepacific technológiai szakértelmének köszönhetően a Mamonde termékei a szirmok, a levelek és a gyökerek lenyűgöző vitalitását és egyedülálló tulajdonságait alkalmazzák.

A virágok optimális ökológiai környezetének kutatása során a  virágzás előtt a Mamonde felfedezte  a virágok virágzásához és szépségének fenntartásához elengedhetetlen összetevőket .

A márka elkötelezte magát a kegyetlenségmentes képletek és a virágból származó szerves összetevők, például a damaszkuszi rózsa, a lonc és a nárcisz használata mellett.

Feszesítő szérum japán lonccal, mely feltölti a bőrt nedvességgel, feltölti a ráncokat és fényesíti a fakó bőrt.

Vegán termék.

8 490 Ft

Nyugtató és hidratáló toner , amely normál víz helyett 90,97% rózsa vizet tartalmaz. Hatékonyan eltávolítja a halott bőrsejteket, ezáltal bőrünk tisztább és felfrissültebb lesz.

Vegán termék.

6 190 Ft

Nem hiszem, hogy a virág csak szép.
A virág csak a föld, a víz, a szél és a napfény által teremt életet.
A virág nem csak a szépség, hanem a természetes életerő és hatalom jelképe.

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

Cart