Barion Pixel

 Missha egy koreai cég, melynek fő terméke az ún. BB (Blemish Balm) krém. A termékek fő összetevői természetes növényi kivonatok, amelyek megfeleltek a legszigorúbb vizsgálatokon is, és a bőr összetett struktúrájának ismerete alapján készülnek. Minden Missha termék hatékonysága és biztonságossága széleskörűen bevizsgált és tesztelt. 

A MISSHA nagy jelentőséget tulajdonít a vállalati társadalmi felelősségnek és a fenntartható fejlődésnek. Ebben az értelemben állatkísérleteket a termelés egyetlen szakaszában sem végez. Ezen túlmenően, a MISSHA csak olyan beszállítótól vásárol nyersanyagot, mely ennek a kritériumnak megfelel.

Termékeki nem 100% vegán.  Bár az összetevők nagy része természetes, ásványi eredetű, egyes kozmetikumok állati eredetű összetevőket tartalmaznak, mint például a csiga szekréciós szűrlet vagy a méhviasz. 

Élvonalbeli kozmetikum gyártó termékeit vásárolhatod meg égbeszökő árak fizetése nélkül. A MISSHA gondoskodik róla, hogy a luxus kategóriába tartozó minőséget is megfizethetővé tegye.

Azok a hölgyek és lányok is megtalálják kedvencüket köztük, akik a problémás bőr gondjaival küzdenek. Ez a márka közismert a kisimító és tisztító hatásáról. A keleti hagyományok legjobbjait kapcsolja össze a progresszív technológiákkal. 
A Missha kozmetika hatékonyságának titka az összetevőiben rejlik. A különleges növényeken és gyógynövények kivonatain kívül, készítésüknél használnak nem mindennapi összetevőket is, mint amilyen a gyümölcssav vagy a faszén, és ezeket egészítik ki a természetes olajok vagy tengeri növények kivonataival.

Több, mint 330 üzlettel rendelkezik a világban. Erős érv a vásárlói elégedettségéhez a márka alapfilozófiája, miszerint a minőség elérhető kell hogy legyen. Ezért kapható a Missha kozmetika viszonylag elérhető áron, és ezzel egyidejűleg átlagon felüli hatékonysággal bírnak a bőrápolás területén.  

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár