Barion Pixel

Rólunk

Törzsökné Bakos Éva

Tulajdonos

A természetes kozmetikumokat imádóknak kínálunk magas minőségű hatóanyagokkal készített, ismert koreai arc-, és testápoló termékeket, valamint különféle kiegészítőket. Márkáinkat  a legnépszerűbbek közül válogattuk össze, amelyeket itthon, Magyarországon jelenleg még nagyon nehezen lehet beszerezni, így azoknak is lehetőséget tudunk biztosítani a vásárlásra és a márkák megismerésére, akik nem tudnak vagy nem szeretnek külföldi webáruházakból termékeket rendelni, vagy csak nem akarnak heteket várni a megrendelt csomagjaikra.

A termékek kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy parabénmentesek, káros anyagoktól mentesek, teljes mértékben bőrbarát és hipoallergén termékek legyenek, és gyártásuk során ne végezzenek állatkísérleteket. Meggyőződésünk, hogy az ember és a természet szimbiotikus kapcsolatban áll, a természetet óvni és védeni kell, megtartani eredeti szépségében a következő generáció számára is.

Ezek a márkák kiemelt figyelmet fordítanak a természet védelmére, és ennek népszerűsítésére  különféle kampányokat szerveznek, újrahasznosítással mérséklik a környezet szennyezését.

A koreai kozmetikai ipar, és különösen a termékfejlesztés ma már méltán van a nemzetközi figyelem középpontjában, folyamatosan megújul, újabb és újabb magas színvonalú hatóanyagokkal előállított termékekkel rukkolnak elő a kozmetikai piacon. 

Célunk, hogy a magyar vásárlóknak népszerűsítsük a koreai szépségápolást, vagy azoknak, akik már régóta használják termékeiket, újabbakat is a figyelmükbe ajánlhassunk.

Remélhetőleg leírásaink a termékekről elég információt nyújtanak majd a kiválasztásukhoz, de ha esetleg bármilyen kérdésed van, elérhetőségeinken elérhetsz bennünket.

Cégadatok:

Cégnév:Törzsökné Bakos Éva E.V.
Székhely: 2335. Taksony. Hársfa u. 4.

Nyilvántartási szám: 54798373 
Adószám
 : 56168686-1-33

Személyes ügyfélfogadásra ill. csomagok átvételére, a székhelyen nincs lehetőség!

Elérhetőség: email: info@koreamaszk.hu                                                                                                                            Tel: +36 70 5394710

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár