Barion Pixel

SOME BY MI

SOME BY MI koreai márka kozmetikumok és bőrápolási termékek széles skáláját kínálja. A „valami” és a „csoda által” szavakat egyesítették a „mi” -vel, ami koreaiul „szépség”-et jelent, így jött létre a SOME BY MI márkanév.

A SOME BY MI először a délkelet-ázsiai piacokon lett népszerű, ahol a pop-up boltok nyíltak meg ( Koreában, Indonéziában és Malajziában). Sikerével a márka eljutott a globális piacra, és jelenleg világszerte több mint 20 országba exportálják, köztük az Egyesült Államokba, Kanadába, Japánba, Ausztráliába és az Egyesült Királyságba. 

Megjelenése után a SOME BY MI 400 000 darabot adott el AHA BHA PHA kollekciójából, és így rögtön a K-Beauty márkák bestseller listájának az élére került.

SOME BY MI szerint az egészségesebb bőrért felelős valódi “csodamunkások” a természetből származnak. A márka enyhe és bőrbarát összetevőkkel formulálja termékeit, amelyek mentesek a káros vegyi anyagoktól, például színezékektől és parabénektől. A termékeket együttesen felhasználva a sorozat csodákat művel az érzékeny és pattanásokra hajlamos bőrrel, a bőrt feszesíti, megnyugtatja és ragyogóvá varázsolja. A SOME BY MI-vel ismerkedőknek  a márka legkeresettebb AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle sorozatát mindenképpen meg kell próbálniuk. A sorozat magában foglalja az AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle szérumot, tonert és krémet.

Összetevőik és hatékonyságuk miatt ezeket a termékeket rendkívül sokan szeretik és használják a világon. 

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár