Barion Pixel

Szállítási és fizetési információk

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése elõtt egyeztetés végett e-mail-ben megkeresünk.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A termékek személyes átvétele székhelyünkön nem lehetséges.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MAGYARORSZÁGON

A GLS futárszolgálattal együttműködve, az ország bármely pontjára 1-2 munkanapon belül, kedvező áron juttatjuk el termékeinket. A csomagok érkezéséről minden esetben SMS értesítést küld a futárszolgálat.

Esetenként előfordulhat, hogy az általad, külső raktárból érkező terméket nem tudjuk a megadott időn belül beszerezni, erről mindenképpen értesítünk.

A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:

Általános megrendelés esetén, előre utalással 990.-Ft.

Bankszámlaszám: Erste Bank, 11600006-00000000-93507000  Kedvezményezett neve: Törzsökné Bakos Éva E.V.

Utánvét esetén 1 450 Ft.

Bruttó 15.000.-Ft felett ingyenes.

Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget. A számlát emailben küldjük el neked.  A megrendeléseket az e-mail-ben történő visszaigazolást követően átadjuk a futárszolgálatnak. A rendelések feldolgozása a beérkezések sorrendjében történik. A munkaszüneti napokon (szombat, vasárnap) és ünnepnapo(ko)n beérkezett megrendeléseket a rákövetkező munkanapokon kezdjük feldolgozni.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS BARIONNAL 

Fizesd ki a rendelésedet gyorsan, kényelmesen és azonnal!

A Koreamaszk webáruházban is használhatod a bankkártyádat fizetéskor. A Barion-rendszer ötféle típust fogad el:

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

Mi az a Barion?

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)! Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

Hogyan zajlik a fizetés?

Miután kosárba tetted a termék(ek)et és kiválasztottad a fizetési módot, rendelésedet ki tudod fizetni bankkártyával (regisztráció nélkül is akár) vagy Barion egyenlegeddel (előzetes regisztráció szükséges a Barion rendszerébe). Miután kiválasztottad a fizetési módok közül a “Bankkártya vagy Barion egyenleg” opciót és elfogadtad az általános szerződési feltételeket a honlapunkról a Barion 2048-bit SSL titkosítással ellátott biztonságos fizetés oldalára jutsz el.

Amennyiben van Barion fiókod, itt be tudsz lépni és egyszerűen ki tudod fizetni a megrendelés összegét. Ha nincs Barion fiókod sincs semmi gond. Az oldal jobb oldalára írd be a szükséges kártyaadatokat, valamint itt is add meg az e-mail címedet. Az e-mail cím megadására azért van szükség, mert ha bármi probléma felmerülne a fizetéssel kapcsolatban a Barion ezen a címen keresztül fog téged megkeresni.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

Kártyaadataidat mi soha nem kapjuk meg.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár