Barion Pixel

A YADAH-ot Anna Kang vállalkozó alapította Szöulban (Dél-Korea) körülbelül 10 évvel ezelőtt Szöul egyetemi laboratóriumaival együttműködve. Az ötlet egy növényi alapú bőrápolási sorozat kifejlesztése volt, amely mesterséges adalékanyagok, például illatanyagok vagy színezékek vagy más felesleges kémiai adalékanyagok nélkül működik, amelyek stresszt okozhatnak a bőrön. Az új márka létrehozásának oka Anna Kang tini lánya volt. Felelős anyaként, úgy döntött, hogy hatékony, de enyhe és nem irritáló formulákat fejleszt ki, amelyek még érzékeny bőrre is alkalmasak, és nem utolsósorban az összetevőknek természetesnek és biztonságosnak kellett lenniük.

A YADAH exkluzív koreai márka természetes kozmetikumokat kínál holisztikus termékskálával a bőr természetes és hatékony tisztításához és ápolásához.

A YADAH termékválasztéka nagyrészt vegán, mely a Vegan Society (UK) nyilvántartásba felvételt nyert, és BIO-CERT tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket tartalmaz. A termékeik gyártása során semmilyen állatkísérletet nem folytatnak.

A márka különös népszerűségnek örvend a 20-as éveiken járó fiatalok körében.

TERMÉKEK

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár