Barion Pixel

Selected:

Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine

7 390 Ft

Elfogyott

Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Hámlasztó folyadékba áztatott, két különböző felszínnel rendelkező vattakorong, melyek kémiai és fizikai hámlasztást is végeznek egyben. Gyengéden szabadítják meg a bőrt az elhalt hámsejtektől és a szennyeződéstől, mely következtében a bőr selymes és tiszta marad.

Csillagösszetevője, a Resveratrol vörös borból származik, erőteljes antioxidáns. A resveratrol megvédi a bőrt a szabad gyököktől és megakadályozza a pigmentációt.

Minden bőrtípusra.

30 db egyszer használatos párna

200 ml

7 390 Ft

Elfogyott

30 db egyszer használatos hámlasztó párnával ez a termék az elhalt bőrsejtek és a szennyeződések finom, mégis hatékony hámlasztását biztosítja, miközben a bőr simább és tisztább lesz.

Csillagösszetevője, a Resveratrol vörös borból származik, erős antioxidáns. erőteljes antioxidáns. A Resveratrol megvédi a bőrt a szabad gyököktől és megakadályozza a pigmentációt.

 A halott bőrsejteket az egyedi háromrétegű párnájával  csiszolja le a bőr felszínéről.

.Tisztítsd meg az arcbőrt.

2. Töröld át az arcod a párna zöld oldalával, kerülve a szemeket.

3. Fordítsd meg a párnát, és töröljd le az arcod a párna fehér, bordázott oldalával, elkerülve a szem területét.

4. Öblítsd le langyos vízzel.

5. Használd hetente kétszer.

Water, Disodium EDTA, Glycerin, Butylene Glycol, Littlewonderland.nl, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Tromethamine, Benzophenone-5, Wine Extract, Sodium Hyaluronate, Vitis Vinifera (Grape) Seed, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Tartaric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Coptis Chinensis Root Extract, CI 15985, CI 17200, CI 42090, Alcohol Denat., Littlewonderland.nl, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance, Carbomer

A Neogen egy koreai bőrápolási márka, amit 2009-ben alapítottak. A céljuk az, hogy a természetes összetevők jótékony hatását felhasználva olyan termékeket hozzanak létre, amik maximálisan kielégítik a vevők igényeit.

Megrendelésed mellé ingyen termékmintát kapsz ajándékba!

15000 Ft felett ingyen szállítjuk ki a csomagodat

Play Video

NEKED AJÁNLJUK

VEVŐ ÉRTÉKELÉSEK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close Menu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
×
×

kosár